Фраерот си ја прошета девојката низ еден трговски центар во Нижни Новгород, Русија и заврши во полиција на распит

Прес-службата на подрачното одделение на Министерството за внатрешни работи во Нижни Новгород соопшти дека постапките на момчето „може да претставуваат прекршок – хулиганство“.

Но, најверојатно, тој нема да сноси никаква одговорност за делото, бидејќи полицијата не примила никакви пријави од граѓаните.