Фраерот си фатил женска и навистина ужива танцувајќи со неа, НО…

Некој љубоморен душман пуштил дојава, таму каде што треба :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.