Фраерот смисли начин како да му стави крај на твeркaњeтo на неговата девојка пред камера

Во исто време му стави и крај на времето кога имал девојка во животот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.