Фраерот смислил финта како да си побара бакнеж од девојка и да се извлече од корпа

Да побараш бакнеж особено од непозната девојка, е голем ризик. Ова е стратегија која сигурно победува, ако не друго, барем ќе ја насмееш девојката, а тоа значи дека 50% од работата ти е завршена.