Фраерот со две атрактивни танчерки на маса, има многу јаки рефлекси

Како само ја осети опасноста што му дојде од зад грб и вешто ја одбегна, секоја чест!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.