Фраерот со Ламборгини во мисија да разоткрие спонзоруша, девојка која трча само по пари, заврши со лисици на рацете

Финтата беше девојката да го одбие мислејќи дека нема пари, за веднаш да се премисли откако ќе види дека фраерот вози Ламборгини.