Францускиот полицаец „случајно“ ја среди активистката со стара финта

Долгата битка на луѓето во Франција против пензиската реформа на власта продолжува, а ова е еден необичен момент од протестите во градот Тулузa.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!