Фрерот ѝ направи смешна финта на девојката која дремеше на креветот

„Додека си таму, може ли да ми донесеш чоколадо, те молам!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.