Фризерот ѝ ја погоди песната на дамата а самото одење на фризер е доволна причина за приватна забава

Ако воопшто има нешто добро во пандемијава, тоа е што не научи да ги цениме малите секојдневни нешта, како што е одењето на фризер на пример.