Фрлање на бидермаерот со изненадување: Кога веќе тргнало на свадби, качувај се на возот

Отсекогаш ми било малку неблагодарно вака да ѝ ја украдеш славата на невестата, наместо таа да е во центарот на вниманието, да се случува нешто поинтересно, но штом е за убави работи, опростено е.