Фрлањето на бидермаерот на свадба предизвика мала фамимлијарна кавга

Кога на свадба ќе се погодат две подеданкво очајни девојки кои што сакаат да се мажат, а згора на тоа и инаетчики… Резултатот е секогаш забавен за гледање.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.