Фудбалерката доби црвен картон само затоа што шутна две топки наеднаш… Топките беа на судијата!

Од машка гледна точка, за ова треба поголема санкција од обичен црвен картон, но штом судијата не правеше „чучњеви“ изгледа не го поткачи многу.