Гастарбајтери од Дебар ја искористија можноста да ги расчистат сметките кои не смеат во Европа

Бидејќи законот во Европа е строг и таму треба да се биде „цивилизиран“ според очевидци станува збор за иселеници кои живеат и работат во Италија и имале веќе нерачистени сметки од таму кои одлучиле да си ги расчистат на традиционален начин во Центар Жупа, Дебар. Додека пак други извори велат дека луѓето се степале поради тоа што некои од нив немале сертификати за вакцинација.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.