Газдарицата е фризерка и го зафркава своето куче на брутален начин

Погледнете му ја само фацата на кучето, се преплаши кутрото :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.