Газдарицата ги зафркава своите две смотани кучиња

Каде ли отиде сега? Сигурно ќе ни даде по една сочна коска, само да ја најдеме.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.