Газдата на теретаната знае како да ги научи билдерите да не му фрлаат ѓубре

Господинот е прилично нервозен и не брои до 3 пред да мава.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!