Газдата во црвен костум си го живее животот во 21 век, кога сѐ е на клик на едно копче

Ретко кој од нас може да се пофали со ваков луксуз – врата на далечинско :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.