Гејмерот оди во живо, кога наеднаш упадна мајка му во опуштено издание

Интересно е да се види како некои мајки си се шетаат низ дома по дoлнa oблeкa.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.