Гејмери ја препознавате ли оваа девојка?

Хосеин Диба е талентиран уметник кој реши да покаже како може да изгледа Латиноамериканката од популарната игра GTA: Сан Андреас во реалниот живот. И можеме да кажеме дека одлично му успеало.