Генијален изум: Тркало на среќата, кое секој треба да го има дома

Тркалото е многу точно и навистина ќе ви донесе среќа. Сѐ што треба да направите е секој ден да вртите за да видите што да правите вечер.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.