Генијалци кои ќе ви дадат идеи како да си ги претворите чевлите од обични во уникатни

Трансформирањето на старите чевли е поедноставно отколку што може да изгледа. Откако ќе вложите малку повеќе труд и фантазија, на крајот ќе добиете ексклузивен пар што никој друг во светот не го поседува.

Ние погледнавме фотографии од интернет корисници кои напорно работеа на своите чевли и сега ги споделуваат резултатите.

„Ги обоив чевлите со акрилна боја “.

„Пред и потоа од чевлите што ги направив за моето дипломирање“.

„Работното време беше околу 1-2 часа за 4 ноќевања. На моменти беа потребни клешти за да се извлече иглата, но вредеше маката“.

„Сестра ми понекогаш бојадисува чевли и мислам дека е прилично талентирана“.

„Некои чевли на кои направив да се случи некоја цртана магија“.

„Ги насликав овие чевли за моето 5-годишно дете. Сакаше леден змеј и златен/огнен змеј“.

Кога „кроки“ папучите изгледаат како чевли на принцеза.

„Го насликав единствениот пар чевли“.

Свадбените чевли на младоженецот.