Генијалецот не може да го најде отворот за бензин на новата Тесла што му ја купил тато

Очигледно е дека е татин син, затоа што со таа интелигенција тешко дека ќе може сам да заработи пари за ваков автомобил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.