Генијалецот реши да ја тестира стапицата за глувци со јазикот, но ваков исход не очекуваше

Границата од убава и грда насмевка се само неколку милиметри.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!