Герила маркетинг на новата пекара, на руски селски начин

Пејачката е многу опасна, но обратете внимание и на мајката со детето која случајно поминуваше од тука.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.