Германците се целосно подготвени за 3-та свeтскa вoјнa :)

Ова им беше една од последните воени вежби и ја изведоа беспрекорно добро.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.