Германската пратеничка ќе ви покаже дека маските се екстремно корисни ова време (Не за џабе е плавуша!)

Ваков практичен начин на користење на маската до сега не сме виделе.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.