Германската прес конференција тргна во неочекуван правец поради жената што си го чепкаше увото во позадина

Оваа бетер од нивниот фудбалски тренер :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.