Германската професорка по хемија направи малку поголем спектакл отколку што очекуваше

Требаше да знае дека испарениот дел од запаливата течност е исто така запалив и да внимава од кое растојание истура.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.