Германски хакер ги трансформира колбасите во целосно функционално пијано

Интернетот е полн со многу интересни работи. Повеќето од нив се прилично корисни, па дури и неверојатни, но остатокот е често непотребен и чуден. Но, сите уживаме во него без оглед на тоа во каква форма доаѓа. Запознајте го Патрик од Светот на Патрик, кој се пофали со својата креативност на мозокот на начин на кој веројатно другите не би ни помислиле.

Тој извади неколку традиционални германски колбаси, ги закачи на некои жици кои беа поврзани со голем број звучна опрема и направи целосно функционално пијано. Да, добро прочитавте.