Ги паметите ли Џекес? Е овие две другарки се женска верзија од нив!

Прилично откачен и забавен начин да се заврши излегувањето со другарките.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.