Гимнастичарката случајно откри дека има способност да се згужва како лист хартија

Ве предупредува ме за жестока содржина.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!