Гимнастичарката Симоне Бајлс ги надмина сите во соблекување додека стои на раце

Во текот на изминатите неколку недели, познати личности и номинирани луѓе се обидоа да го направат предизвикот со стој на раце.

Како и да е, американскиот гимнастички шампион Симоне Бајлс реши да го зголеми влогот и ги соблече и тренерките.