Гимнастичарката смешно се закачи на прстенот

Како што тоа обично се случува во цртаните филмови.

Исто така и музиката е погодена според точката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.