Гладната девојка платила а не добила јадење во сендвичарата, па реши да им го дотера умот на вработените

Настанала едноставна грешка, ливчето со нарачката се изгубило некаде по патот од касата до кујната. Тоа се разбира е доволна причина за нервен слом.