Глава на денот: Херојот со глава ја спаси жената од агресивниот маж кој ја тепаше на улица

Така и му треба на искомплексираниот идиот. Ако нешто не ти чини, знаеш каде е вратата, а не вака!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!