Гледајте какво време дојде, колку е се релативно и размислете нареден пат кога ќе се залетате по некоја убавица на интернет

Оваа и во живо да ја видиш топ изгледа, само да не се загледаш подобро и да не гребнеш под дебелиот слој пудра и шминка.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.