Глупа и поглуп: Девојката си ја загалвила ногата додека пробувала нов чевел, но тука е вработениот со клештата

Гледајте внимателно до какво откритие дојдоа двајцата генијалци :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.