Глувчето се налути и реши да си го одбрани домот од змијата, еднаш засекогаш

Малку преоптимистички и без страв тргна малиот, па за малку ќе настрадаше.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!