Го пронајдовме македонскиот шампион во пиење ракија

Маичката што ја носи нема баш логика. Нашиот народ вели, кој не пие од кафана, пие од аптека, а чичето дефинитивно не е од тие вторите 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.