Го пронајдовме рајот на Земјата: Островот Лејди Мусгрејв во Австралија

Островот Лејди Мусгрејв, сместен пред портите на Големиот корален гребен во Квинсленд, ги плени туристите со своите блескави тиркизни води со волшебна сина нијанса.