„Го ставам мојот шрафцигер секаде“: Индиец прави легендарно интервју за работа

Индиец ги насмеа луѓето со своето интервју за работа и самоувереноста додека го прави. Тој дипломирал на Кембриџ, ама не англискиот, има потенцијал на скриен научник, страста му е хардверот и сака да го става шрафцигерот секаде, а и да да не заборавиме, технолошки е луд…