Македонец кој живее во Швајцарија ни испрати доказ дека не е лесен швалерскиот живот ни таму

Како што тоа обично бива во нaјголемиот број случаи, мажот почнува да се сомнева и решава ненадејно да се врати дома и да ја фати жената на дело. Единственото решение е швалерот да скока преку прозорецот :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.