Големината не била важна?! Погледнете што му се случи на типот кој сакаше да се тепа со 3 пати поголема „мечка“ од него!

Понижување какво што не доживеал уште од детските денови.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!