Големината не е важна? Овој пар им пркоси на стереотипите!

Дали е важна висината на една личност за среќна врска? Можеби сите ќе речат дека не, ако момчето е малку пониско од неговата девојка, тогаш каква е разликата? Но, што ако растот на господинот. е 1,1 метар … тоа е сосема друга приказна. Сепак, љубовта е непредвидлива работа и на нејзините сили не може да се одолее. Ова го докажа среќен брачен пар од Велс, кој докажа дека растот во љубовта не е пречка.

Главниот лик на оваа приказна се вика Џејмс Ластад и тој буквално ја бакнува својата сакана Клои во папокот. Висината на девојчето, патем, е 167 сантиметри. Смешно е што порано сакаше високи момци, но иронично, Купидон стрелаше кон најниското момче. Според Дејли Мејл, тие се сретнале во паб преку заеднички пријатели и чувствата брзо се разгореа меѓу нив. А, Лароновиот синдром, дијагностициран кај Џејмс пред да се роди, не претставуваше проблем.

Љубовниците не чекаа долго и брзо се венчаа и по неколку години добија здрава ќерка. Џејмс, благодарение на својот изглед, оствари добра кариера во телевизијата, каде работи како ТВ-водител. Генерално, чиста среќа. И тие не ги забележуваат исмејувањата и чудните погледи на луѓето.