Големиот тепач и кавгаџија конечно си го доби она што со мака си го заработи

Убаво е да се види како некој дава сѐ од себе за да добие нешто и на крај успева да го добие.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!