Големо браво за човештвото, кога во 21 век има вакви изуми за самоуништување! Ова е рускиот камион со 40 ракетни фрлачи, наречен „Град“

Името му е БМ-21 „Град“, затоа што кога пука, како да паѓа град од ракети. На руски метеоролошката појава град исто така се вика град.