Големото дете сакаше да го тепа малото, но не знаеше дека има братче кое многу гледа кечери

Па кога му скокнаа двата, а особено едниот :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!