Горјан е пример како НЕ треба да се размислува кога во светот владее пандемија

Автор: Атанасиј Соколов

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.