Горилите од обезбедувањето не го пуштиле да влезе во дискотеката, па им отиде со пиштол

Да видиме сега кој колку е силен!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!