Госпоѓата се најде во шах-мат позиција на бензинската пумпа и не знае што да прави

Бројчаникот врти, бензин тече како река, а таа едноставно не знае како се ракува со цревото.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.